Suntem o echipa formata din stilisti si frizeri cu experienta, dornici sa iti ofere doar servicii de inalta calitate. Facem totul cu pasiune si dorim sa iti oferim atat consiliere, cat si mai multe informatii si “tips and triks“ despre cele mai noi trenduri in materie de stil, tunsoare si culoare, astfel incat sa iti gasesti stilul potrivit tie si personalitatii tale.

Te vei bucura de cel mai potrivit program de îngrijire al părului pe care il vom aplica în salon şi, totodata, iti vom recomanda un program bun pentru îngrijirea părului acasă, astfel incat efectul sa fie de durata. Suntem convinși ca doar așa vom reuși să păstrăm standardele ridicate, iar tu sa te simti special in The Bar Salon.

SERVICII COAFOR

Spalat + coafat Express par scurt (coafat din perie) – 30 – 40 min90 lei
Spalat + coafat Express par mediu, lung (coafat din perie) – 45 – 60 min120 lei

Spalat + coafat The Bar -(coafat din placa, ondulator) – 60 – 90 min150 lei
Impletituri (partiala, totala, extensii) 15 – 60 min20 – 200 lei
Coafat Ocazie –60 – 90 min200 lei
Aplicare fiolă sau tratament
(15 – 30 min)
50 lei
Coafat Ocazie (sau probă)
(120 – 180 min)
200 lei
Balayage – 4 – 6 orepretul variaza in functie de
lungime, densitate, culoare
Tratamente hidratare – reparare – (Fiola Kerastase sau Tratament in 3 pasi Time Machine)50 lei

Sau programeaza-te telefonic la

Click / atinge pentru a vedea numărul

Galerie Coafor

Parerile clientilor

FA O PROGRAMARE ONLINE

Sau programeaza-te telefonic la

Click / atinge pentru a vedea numărul

FA O PROGRAMARE ONLINE

Sau programeaza-te telefonic la

Click / atinge pentru a vedea numărul

ECHIPA DE STILISTI SI FRIZERI THE BAR

CRISTINA

Cristina

Mai multe

Buna sunt Cristina si sunt in echipa The Bar inca de la deschiderea salonului. Anii de experienta m-au ajutat sa devin perfectionista  si atenta la nevoile clientului, astfel incat ma pot mula pe orice tip de personalitate. Sunt pasionata de tot ceea ce inseamna frumusete si styling si sunt pregatita pentru orice provocare.

CORNELIA

Cornelia

Mai multe

Buna, sunt Cornelia si sunt pregatita sa te surprind cu cele mai deosebite coafuri de ocazie si impletituri. Sunt o fire creativa, sociabila si amabila si multe ganduri si idei pe care imi place sa le exprim in meseria pe care o practic cu multa pasiune.

IULIA

Iulia

Mai multe

Sunt o persoana pasionata de frumos. Ca si hairstylist cu o experienta de aproape 8 ani, imi plac lucrarile inedite, provocarile in materie de culoare, tunsoare si coafura. Parul este reflexia stilului personal, fiind una dintre caracteristicile care ne diferentiaza.

MARK

Mark

Mai multe

Sunt Mark, un stilist ce pune accentul pe sanatatea parului! Am o pesonalitate efervescenta, comunicativa si pozitiva. Daca doresti sa obtii blondul perfect ai nimerit la persoana potrivita. Copii ma adora pentru ca stiu sa transform teama de tuns intr-o experienta amuzanta si interesanta.

SORINA

Sorina

Mai multe

Hair stilist cu o experienta de peste 10 ani. Sunt creativa, dedicata si pasionata de meseria mea.

STEFANIA

Stefania

Mai multe

Buna, sunt Stefania hairstylist si Brand Ambasador Kevin Murphy.  Activez in domeniul hairstyling-ului de peste 8 ani. Sunt o persoana sociabilă, ambitioasa, rabdatoare, creativa. Va aștept cu drag la o consultanta.

Vino si tu la the bar salon!

FA O PROGRAMARE ONLINE

Sau programeaza-te telefonic la

Click / atinge pentru a vedea numărul