MAKE UP

Colaboram cu cei mai buni make-up artisti de pe piata pentru a asigura cele mai bune rezultate.

Oferim serviciii de make-up pentru mirese, sedinte foto sau intalniri business.

 

Vezi foto

MANICHIURA & PEDICHIURA

Produse de cea mai buna calitate, sterilizarea atenta a ustensilelor si cei mai buni specialistii in domeniu, ne-au ajutat să ne evidențiem printre saloanele de top ale Bucureștiului.

Va oferim o serie de tratamente personalizate, nail-art-uri in cele mai indraznete forme si culori si solutii pentru diferitele afectiuni ale piciorului.  

Vezi foto

COAFOR / FRIZERIE

Avem o echipa formata din 8 stilisti cu experienta, instruiti sa ofere servicii de inalta calitate.

La The Bar ai parte de consiliere si afli cele mai noi trenduri in materie de stil, tunsoare si culoare.

Iti vom da ‘tips and triks’ sa iti gasesti stilul potrivit tie si personalitatii tale.

Specialiştii noştri vor selecta cel mai potrivit program de îngrijire al părului pe care il vor aplica în salon şi vă vor recomanda un program pentru îngrijirea părului acasă.

Facem totul cu pasiune, fiind convinși ca doar așa vom reuși să păstrăm standardele ridicate, iar clienții noșri să se simtă speciali.

Vezi foto

EPILARE DEFINITIVA

Fotoepilarea este îndepărtarea părului cu ajutorul luminii prin deteriorarea în mod selectiv a foliculilor de păr, fără a dauna țesuturile adiacente.

Un tratament complet presupune un numar de aproximativ 8-12 ședințe, iar candidații ideali pentru acest gen de tratament sunt cei cu părul negru și gros și pielea albă.

La primele 4-5 ședințe intervalul este de 4 saptamani, după care acesta crește la 6-8-10 săptămâni, ajungându-se ca spre sfârșitul tratamentului intervalul între ședințe să fie de 3-4 luni.

Singurul tratament eficient impotriva foliculitei este Epilarea Definitiva!

SUN&SAFE© este cea mai nouă tehnologie IPL dezvoltată în cadrul departamentului de R&D Nomasvello® (cercetare & dezvoltare) cu scopul de a epila cu aceeași eficiență și zonele corpului care au fost expuse la soare. Mulțumită acestui sistem inovativ, toate centrele Nomasvello® din lume oferă tratamente de epilare și pe pielea expusă razelor soarelui sau altor raze UV.

La sfârșitul tratamentului părul va fi eliminat în proporție de 90%. Părul rămas va fi foarte rar, subțire, decolorat și fin.

Vezi foto

TRATAMENTE FACIALE NO+VELLO

Pasul 1: Diagnoza Faciala GRATUITA cu Woodlamp

Specialistii Nomasvello efectueaza clientilor o diagnoza faciala gratuita cu Woodlamp, pentru a vedea cu exactitate tipul de ten si imperfectiunile pielii. Ulterior, ei elaboreaza un plan de tratament personalizat pe nevoile fiecarui client.

Pasul 2: Curatarea Faciala in profunzime Proskin

Tehnologia cu Ultrasunete este una dintre cele mai inovative în domeniul frumuseții! Cu ajutorul acestui nou tratament se poate realiza o curățare profundă a tenului și îndepărtarea impurităților de pe piele fără a ataca țesutul. O metodă rapidă, eficientă şi non-invazivă în urma căreia veți vedea următoarele rezultate: Piele hidratată, netedă și moale; Porii se închid; Punctele negre dispar; Celulele se regenerează și se stimulează producerea de colagen.

Pasul 3: Tratamentul Facial de Rejuvenare sau LED+Esthetic

Pentru optimizarea rezultatelor tratamentelor faciale No+Vello, dupa curatarea faciala in profunzime Proskin se pot efectua terapii cu tehnologiile IPL sau LED.

Rejuvenarea Faciala cu IPL:  Lumina intens pulsată (IPL) este o tehnologie dedicată tratamentelor faciale, ajutând la împrospătarea aspectului pielii, prin estomparea ridurilor, acneei și petelor ( melasme și lentigo-uri ). Echipamentul IPL Nomasvello® permite individualizarea tratamentului de terapie facială în funcție de caracteristicile fizice ale fiecărei persoane (fototip), astfel încât tratamentul să fie nedureros, eficient, rapid și cu efecte de lungă durată.

Tratamentul facial cu LED+Esthetic: Tratamentul facial LED+Esthetic actioneaza prin fototerapie (photocare) si are triplu rol: stimuleaza circulatia sanguina, efectueaza drenajul limfatic si activeaza sistemul nervos central. Lumina puternica emisa de Photocare este un stimul important pentru energia principala din moleculele celulelor si ca poate activa o intreaga serie de reactii celulare metabolice, ducand la sintetizarea produselor aplicate si cresterea capacitatii energetice a intregului tesut.  Astfel, un tesut care a fost expus la actiunea diodelor emitatoare de lumina (LED)  isi va folosi propria energie pentru a impulsiona functionalitatea intregului organism. Implicit,  va creste productia de colagen si elastina din fibre, ceea ce va contribui esential la o imbunatatire a calitatii si a aspectului pielii.

 

Pasul 4: Produsele profesionale No+Vello

Pentru un ten frumos, sanatos si fara varsta, se recomanda utilizarea zilnica a produselor profesionale No+Vello, elaborate de catre Laboratoarele de Cercetare si Dezvoltare No+Vello Spania.

TRATAMENTE CORPORALE NO+VELLO

Anticelulitic: Tratamentul anticelulitic LED +Esthetic funcționează de la rădăcina problemei, fără a afecta țesuturile din jur. Este confortabil, rapid și nedureros. Tratamentul are un efect vasodilatator și tonifică în straturile cele mai profunde ale pielii, reducând celulita și excesul de grăsime. Rezultate: Activează circulația sângelui; Ajută la arderea grăsimilor localizate; Efectul de regenerare celulară; Previne aspectul de “coajă de portocală”.

Fermitate: Cu ajutorul tratamentului de tonifiere LED+Esthetic iți poți recăpăta elasticitatea și fermitatea pierdute ca urmare a trecerii timpului sau a schimbărilor de greutate. Rezultate: Netezește pielea bratelor, sanilor, coapselor si feselor; Tonifică țesuturile cutanate; Revitalizează aspectul pielii și conferă elasticitate; Non-invaziv și fără efecte secundare; Îmbunătățește rezultatele tratamentului ANTICELULITIC.