EMAIL

Intense Pulsed Light este o tehnică avansată de tratament facial, folosită pentru a trata o serie de probleme ale pielii și pentru a îmbunătăți textura și aspectul tenului. Este cunoscută și sub denumirea de fotorejuvenare sau terapie cu lumină pulsată.

Cum funcționează tratamentul facial IPL:

Echipamentul IPL utilizează o lampă cu lumină intensă, care emite pulsuri de lumină cu spectru larg. Aceste pulsuri de lumină sunt absorbite de pigmenții din piele și ajung în straturile profunde ale acesteia.

Pigmenții absorb energia luminii, generând căldură. Aceasta poate ajuta la tratarea diverselor probleme ale pielii, precum petele pigmentare, roșeața, vasele de sânge dilatate și acneea.

În plus, tratamentul cu IPL stimulează producția de colagen în piele, ceea ce contribuie la îmbunătățirea texturii, fermității și elasticității tenului.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Lumina intens pulsată (IPL) este o tehnologie dedicată tratamentelor faciale, ajutând la împrospătarea aspectului pielii, prin estomparea ridurilor, acneei și petelor ( melasme și lentigo-uri ). Echipamentul IPL Nomasvello® permite individualizarea tratamentului de terapie facială în funcție de caracteristicile fizice ale fiecărei persoane (fototip), astfel încât tratamentul să fie nedureros, eficient, rapid și cu efecte de lungă durată.

Personalul nostru specializat conform standardelor internaționale ale francizei te asistă încă din faza de testare a tehnologiei și până la finalizarea tratamentului. Operatoarele Nomasvello® primesc diploma la sfârșitul sesiunii de pregătire și sunt evaluate permanent de către departamentul de formare și de către medicul dermatolog al rețelei.

Rezultatele sunt vizibile după primele ședințe, dar tratamentul complet presupune 8 – 12 sesiuni consecutive, repetate la un interval de 21 de zile. După terminarea tratamentului se pot face ședințe de întreținere.

Durata unei ședințe depinde de zona tratată, intre 20 si 60 de minute.

Tratamentul de rejuvenare este recomandat în lunile octombrie – mai, atunci când nu este soare puternic și pielea nu este bronzată.

Tratamentul de rejuvenare se poate efectua doar pe pielea nebronzată.

Înainte de a începe tratamentul, în cadrul testării gratuite, vă vom solicita o serie de întrebări pentru a detecta posibilele contraindicații, cum ar fi de exemplu, diabet, epilepsie, medicație fotosensibilizantă, sarcină, tatuaje, piele recent bronzată, piele foarte pigmentată, piele închisă la culoare, etc. În urma acestei evaluări, vi se va recomanda o schemă de tratament, astfel încat să obtineți cele mai bune rezultate în deplină siguranță.

  • Personal specializat;
  • Tratament non-invaziv.
  • Rezultate vizibile încă de la primele ședințe;
  • Nu necesită timp de recuperare – clientul se poate întoarce imediat la activitățile curente;
  • Nu este necesară anestezierea zonei de tratat;
  • Nu există risc de infectare.

În cadrul testării gratuite, se va completa un chestionar pentru ca specialistul Nomasvello să poată vedea istoricul medical, apoi, un acord de începere a tratamentului care include informațiile necesare despre procedură. După completarea documentelor, se vor aplica câteva impulsuri pe o zona mică pentru a vedea reactia pielii și pentru a stabili parametri corespunzatori. Testarea gratuită nu se face pe o zona întreagă, ci pe o zonă delimitată de câțiva centimetri.

Abonamentele se pot achiziționa direct de pe pagina fiecărei proceduri în parte. Tu faci plata online, după care te contactăm pentru programarea ședințelor.Dacă vrei să te programezi pentru o singură ședință la orice tip de procedură, click aici.
Reduceri!

Tratamente faciale IPL

684.00 lei1,596.00 lei

Prețul inițial a fost: 760.00 lei.Prețul curent este: 684.00 lei.
Prețul inițial a fost: 1,140.00 lei.Prețul curent este: 969.00 lei.
Prețul inițial a fost: 1,520.00 lei.Prețul curent este: 1,216.00 lei.
Prețul inițial a fost: 2,280.00 lei.Prețul curent este: 1,596.00 lei.
Prețul inițial a fost: 1,600.00 lei.Prețul curent este: 1,280.00 lei.

Te rugăm alege locația cea mai apropiată de tine.

SKU: Nu se aplică Categorie:

Informații suplimentare

Tratamente faciale

FACIAL LED ( față ) 5 ședințe, FACIAL PROSKIN ( față ) 5 ședințe, FACIAL PROSKIN + LED ( față ) 5 ședințe, FACIAL PROSKIN + REJUVENARE ( față ) 5 ședințe, Rejuvenare 1 ZONA ( la alegere ) 12 ședințe, Rejuvenare 1 ZONA ( la alegere ) 4 ședințe, Rejuvenare 1 ZONA ( la alegere ) 6 ședințe, Rejuvenare 1 ZONA ( la alegere ) 8 ședințe

*Pozele sunt cu titlu de prezentare. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în funcție de stilul de viață, regim alimentar, sfaturile terapeutului, etc.

Rulează videoul

Beneficiile tratamentului facial IPL includ:

Este necesară utilizarea protecției solare în timpul tratamentului și în perioada de recuperare pentru a proteja pielea împotriva expunerii la soare. În general, pentru a obține rezultate optime, pot fi necesare mai multe ședințe de tratament, efectuate la intervale regulate.

Rulează videoul