EMAIL

Tratamentul este o alegere completă pentru îmbunătățirea aspectului și sănătății pielii. Cu ajutorul acestor tehnologii avansate, vei experimenta o revitalizare complete, o piele mai frumoasă și sănătoasă.
Aparatul inovator pentru rejuvenarea feței îmbină 4 tehnologii revoluționare:

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Terapia Oxygenera ajută la oxigenarea și regenerarea celulară, oferind rezultate imediate cu efect de lifting instant, tratează cicatricile post acneice, petele pigmentare și uniformizează textura pielii.

Conceptul unic Oxygenera Pro inglobeaza 5 tehnologii pentru rezultate uimitoare:

  • Microdermoabraziune cu particule de diamant care exfoliază și îndepartează celulele moarte de la suprafața pielii.
  • Oxigenul hiperbaric ajută la pulverizarea și penetrarea substanțelor concentrate cu ingrediente active, facilitând pătrunderea lor în profunzimea țesuturilor.
  • Mezoterapia virtuală care ajută la dilatarea porilor prin impulsuri electrice, ceea ce permite o absorbție de pană la 95% a substanțelor active pentru o hidratare mai bună. În plus, previne apariția ridurilor și stimulează regenerarea celulară.
  • Radiofrecvența multipolară este o metodă non-invazivă și nedureroasă care combate lipsa de elasticitate, având ca efect liftingul instant, redobândirea tonusului și refacerea conturului facial.
  • Photoon Oxygen Mask – InfraRed Soft Laser este o terapie ideală pentru infuzarea ingredientelor active, oxigenarea și stimularea celulară la nivelul profund al pielii, oferind efecte puternice antiîmbătrânire, antioxidant și de reparare asupra pielii.

Timpul unei ședințe variază între 60 min și 80 min – timp efectiv de lucru.

Se recomandă un protocol de 4-6 ședințe consecutive , o ședință săptămânal,  în funcție de problemele tenului și de recomandările specialiștilor. Ulterior se recoamndă o ședință de intreținere lunar.

Abonamentele se pot achiziționa direct de pe pagina fiecărei proceduri în parte. Tu faci plata online, după care te contactăm pentru programarea ședințelor.Dacă vrei să te programezi pentru o singură ședință la orice tip de procedură, click aici.
Reduceri!

Oxygenera PRO

1,600.00 lei2,200.00 lei

Prețul inițial a fost: 1,920.00 lei.Prețul curent este: 1,600.00 lei.
Prețul inițial a fost: 2,280.00 lei.Prețul curent este: 1,900.00 lei.
Prețul inițial a fost: 2,640.00 lei.Prețul curent este: 2,200.00 lei.

Te rugăm alege locația cea mai apropiată de tine.

SKU: Nu se aplică Categorie:

Informații suplimentare

Oxygenera PRO

Oxygenera pro ADVANCE ( față ) 5 + 1 gratis, Oxygenera pro CLASIC ( față ) 5 + 1 gratis – NOU, Oxygenera pro UP ( față ) 5 + 1 gratis – NOU

*Pozele sunt cu titlu de prezentare. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în funcție de stilul de viață, regim alimentar, sfaturile terapeutului, etc.

Care sunt pașii tratamentului?

NOU!

Aplicare EXTENSII! Programează acum o consultanță gratuită