EMAIL

Microneedling-ul este o procedură minim invazivă de îngrijire a pielii care utilizează un dispozitiv cu ace fine pentru a crea microperforații în stratul superficial al pielii.

Aceste microperforații stimulează procesul natural de vindecare al pielii, declanșând producția de colagen și elastină, două proteine esențiale pentru menținerea elasticității, fermității și tineretii pielii.

Cum funcționează microneedling-ul?

În timpul procedurii, specialistul utilizează un dispozitiv cu ace fine, care va fi aplicat pe piele în mod repetat, creând microperforații controlate.

Aceste microperforații declanșează răspunsul natural al pielii, iar procesul de vindecare activează producția de colagen și elastină, ajutând la refacerea țesuturilor.

Abonamentele se pot achiziționa direct de pe pagina fiecărei proceduri în parte. Tu faci plata online, după care te contactăm pentru programarea ședințelor.Dacă vrei să te programezi pentru o singură ședință la orice tip de procedură, click aici.
Reduceri!

Microneedling

2,100.00 lei2,600.00 lei

Microneedling Mezo.Pen CLASIC ( față ) 5 + 1 gratis
2,100.00 lei
Microneedling Mezo.Pen UP ( față ) 5 + 1 gratis
2,300.00 lei
Microneedling Mezo.Pen ADVANCE ( față ) 5 + 1 gratis
2,600.00 lei
SKU: Nu se aplică Categorie:

Informații suplimentare

Microneedling

Microneedling Mezo.Pen ADVANCE ( față ) 5 + 1 gratis, Microneedling Mezo.Pen CLASIC ( față ) 5 + 1 gratis, Microneedling Mezo.Pen UP ( față ) 5 + 1 gratis

*Pozele sunt cu titlu de prezentare. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în funcție de stilul de viață, regim alimentar, sfaturile terapeutului, etc.

Beneficiile microneedling-ului includ:

Este important să menționăm că microneedling-ul poate fi adaptat nevoilor individuale ale pielii și că, de obicei, sunt necesare mai multe ședințe pentru a obține rezultatele dorite.

Procedura trebuie efectuată de către un specialist calificat, care va putea evalua tipul tău de piele și nevoile specifice pentru a crea un plan de tratament adecvat. De asemenea, este esențial să urmezi instrucțiunile post-tratament pentru a permite pielii să se vindece corespunzător.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Microneedling-ul poate fi ușor inconfortabil, dar durerea este în general bine tolerată de majoritatea persoanelor. Înainte de procedură, uneori se aplică o cremă anestezică pentru a reduce disconfortul.

Numărul de ședințe necesare poate varia în funcție de nevoile individuale ale fiecărui pacient și de condiția pielii. Pentru rezultate optime, de obicei, se recomandă o serie de 3-6 ședințe, cu o frecvență de 4-6 săptămâni între ele. După serie, pot fi necesare ședințe de întreținere pentru menținerea rezultatelor.

Efectele secundare ale microneedling-ului sunt minime și de scurtă durată. Poate apărea o ușoară roșeață și inflamație a pielii după tratament, dar acestea dispar de obicei în câteva ore sau zile. În unele cazuri, pot apărea și mici echimoze temporare.

Înainte de procedură, este recomandat să eviți expunerea prelungită la soare și să folosești protecție solară adecvată. După tratament, este important să eviți expunerea la soare și să utilizezi o cremă cu protecție solară de spectru larg. De asemenea, este bine să eviți utilizarea produselor cosmetice iritante sau exfoliante timp de câteva zile după procedură.