EMAIL

Microdermoabraziunea este o procedură non-invazivă și sigură de exfoliere a pielii, utilizată pentru a îmbunătăți textura, aspectul și sănătatea tenului.

Acest tratament implică exfolierea mecanică delicată a stratului superficial al pielii, eliminând celulele moarte și impuritățile acumulate, astfel încât să se dezvăluie o piele mai proaspătă și mai netedă.

*Pozele sunt cu titlu de prezentare. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în funcție de stilul de viață, regim alimentar, sfaturile terapeutului, etc.

Iată pașii tipici ai procedurii de microdermoabraziune:

Beneficiile microdermoabraziunii includ:

Este important să menționăm că microdermoabraziunea poate fi personalizată pentru a se potrivi nevoilor individuale ale pielii fiecărei persoane. 

De asemenea, numărul de ședințe și intervalul dintre ele pot varia în funcție de obiectivele tratamentului și de tipul pielii. 

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

  • Microdermoabraziunea poate trata o serie de probleme ale pielii, inclusiv:
  • Riduri fine și linii fine.
  • Cicatrici superficiale, inclusiv cicatrici post-acnee.
  • Petele pigmentare și hiperpigmentarea.
  • Pori dilatați.
  • Textură neuniformă a pielii.

Microdermoabraziunea este în general o procedură confortabilă și nedureroasă. Unii oameni pot simți o ușoară senzație de furnicături sau căldură în timpul tratamentului, dar aceasta este de obicei bine tolerată.

Numărul de ședințe necesare poate varia în funcție de nevoile individuale ale fiecărui pacient și de condiția pielii. Pentru rezultate optime, de obicei, se recomandă o serie de 4-6 ședințe, cu o frecvență de 1-2 săptămâni între ele. În funcție de obiectivele tale și de starea pielii, specialistul în frumusețe poate recomanda un plan personalizat de tratament.

Efectele secundare ale microdermoabraziunii sunt minime și de scurtă durată. Unele persoane pot prezenta o ușoară roșeață sau sensibilitate a pielii după procedură, dar aceste simptome dispar de obicei în câteva ore sau zile.

În general, nu sunt necesare pregătiri speciale înainte de procedură. După tratament, este recomandat să eviți expunerea prelungită la soare și să folosești protecție solară adecvată pentru a proteja pielea. De asemenea, este bine să eviți utilizarea produselor cosmetice iritante sau exfoliante timp de câteva zile după procedură.