EMAIL

Microbladingul reprezintă una dintre tehnicile de micropigmentare, ce presupune pigmentarea manuală a sprâncenelor, fir cu fir, pentru a le oferi forma și culoarea dorită. Această procedură este indicată persoanelor care își doresc un look natural.

Tehnica este aleasă în funcție de aspectul final al firelor de păr. Rezultatul perfect se obține atunci când există și păr natural în sprânceană.

Spre deosebire de efectele mult prea contrastante și deloc naturale ale machiajului permanent, microbladingul asigură un efect mult mai fin prin desenarea sprâncenelor fir cu fir și corectarea lor, iar rezultatul poate fi confundat cu o sprânceană naturală. Firele desenate imită perfect firele reale ale sprâncenei.

Abonamentele se pot achiziționa direct de pe pagina fiecărei proceduri în parte. Tu faci plata online, după care te contactăm pentru programarea ședințelor.Dacă vrei să te programezi pentru o singură ședință la orice tip de procedură, click aici.

Microneedling

420.00 lei520.00 lei

420.00 lei
460.00 lei
520.00 lei

Te rugăm alege locația cea mai apropiată de tine.

SKU: Nu se aplică Categorie:

Informații suplimentare

Microneedling

Microneedling Mezo.Pen advance (aplicare cocktail fiole BCN advance), Microneedling Mezo.Pen clasic (aplicare fiolă BCN clasic), Microneedling Mezo.Pen UP (aplicare mix fiole BCN clasic)

*Pozele sunt cu titlu de prezentare. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în funcție de stilul de viață, regim alimentar, sfaturile terapeutului, etc.

Cum se realizează ședințele?

NOU!

Aplicare EXTENSII! Programează acum o consultanță gratuită