EMAIL

Vrem să vă oferim tratamente unice, care au un impact de lungă durată, atât asupra calității pielii, cât și asupra bunei voastre dispoziții.
Terapiile noastre nu se opresc la nivelul obținerii unui ten sănătos și curat, ci merg în profunzime.

De aceea vă sfătuim să continuați rutina de îngrijire acasă, terapeuții noștri având pregătirea necesară pentru a vă îndruma asupra celor mai potrivite produse din gamele noastre atent selecționate.

Abonamentele se pot achiziționa direct de pe pagina fiecărei proceduri în parte. Tu faci plata online, după care te contactăm pentru programarea ședințelor.Dacă vrei să te programezi pentru o singură ședință la orice tip de procedură, click aici.
Reduceri!

Masaj Jollie

450.00 lei1,140.00 lei

Masaj anticelulitic ( corporal ) 6 + 1 gratis
1,140.00 lei
Masaj de relaxare( corporal ) 6 + 1 gratis
1,140.00 lei
Masaj terapeutic ( corporal ) 6 + 1 gratis
1,140.00 lei
Masaj Facial Clasic ( față ) 5+1 gratis
450.00 lei
SKU: Nu se aplică Categorie:

Informații suplimentare

Masaj

Masaj anticelulitic ( corporal ) 6 + 1 gratis, Masaj de relaxare( corporal ) 6 + 1 gratis, Masaj Facial Clasic ( față ) 5+1 gratis, Masaj terapeutic ( corporal ) 6 + 1 gratis

Masaj facial classic

Pentru o piele strălucitoare, hidratată și suplă. Acest masaj gentil elimină blocajele și ajută la relaxarea profundă.

Este recomandat ca înainte să se facă o curățare facială pentru a elimina punctele negre, pielea moartă și impuritățile tenului, astfel încât produsele folosite în timpul masajului să ajungă în profunzimea pielii, acționând din interior spre exterior.

Masaj terapeutic

Beneficiile masajului therapeutic:

Masaj de relaxare

Este o formă de terapie fizică care induce o stare profundă de relaxare și eliberează tensiunile acumulate în corp și minte, avand urmatoarele beneficii:

Masaj anticelulitic

Are ca scop stimularea circulației sanguine și limfatice în zonele afectate, precum coapse, fese și abdomen, aducand urmatoarele beneficii: