EMAIL

Tratamentul facial cu LED (Light Emitting Diode) este o tehnică non-invazivă și sigură de îngrijire a pielii, care utilizează lumină de intensitate scăzută pentru a trata diverse probleme ale tenului și a îmbunătăți sănătatea și aspectul general al pielii.

Acest tip de tratament poate fi realizat într-o clinică de estetică sau la domiciliu, utilizând dispozitive LED speciale, precum măști sau dispozitive de mână.

Cum funcționează tratamentul facial cu LED:

Tratamentul implică utilizarea unor diode emițătoare de lumină (LED-uri) cu culori specifice, cum ar fi roșu, albastru și verde. Fiecare culoare are un efect specific asupra pielii.

Luminile LED sunt direcționate spre piele și pătrund în straturile acesteia, ajungând la nivelul celulelor și țesuturilor.

Abonamentele se pot achiziționa direct de pe pagina fiecărei proceduri în parte. Tu faci plata online, după care te contactăm pentru programarea ședințelor.Dacă vrei să te programezi pentru o singură ședință la orice tip de procedură, click aici.
Reduceri!

Tratamente faciale LED

380.00 lei900.00 lei

FACIAL LED ( față ) 5 ședințe
380.00 lei
FACIAL PROSKIN + LED ( față ) 5 ședințe
900.00 lei
SKU: Nu se aplică Categorie:

Informații suplimentare

Tratamente faciale

FACIAL LED ( față ) 5 ședințe, FACIAL PROSKIN ( față ) 5 ședințe, FACIAL PROSKIN + LED ( față ) 5 ședințe, FACIAL PROSKIN + REJUVENARE ( față ) 5 ședințe, Rejuvenare 1 ZONA ( la alegere ) 12 ședințe, Rejuvenare 1 ZONA ( la alegere ) 4 ședințe, Rejuvenare 1 ZONA ( la alegere ) 6 ședințe, Rejuvenare 1 ZONA ( la alegere ) 8 ședințe

*Pozele sunt cu titlu de prezentare. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în funcție de stilul de viață, regim alimentar, sfaturile terapeutului, etc.

Rulează videoul

Beneficiile tratamentului facial cu LED includ:

Este important să menționăm că tratamentul cu LED este non-invaziv, fără durere sau perioadă de recuperare. Totuși, pentru a obține rezultate optime, pot fi necesare mai multe ședințe de tratament efectuate la intervale regulate.

Înainte de a începe tratamentul facial cu LED, este recomandat să vii la o consultație pentru un plan de tratament personalizat.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

LED Facial este o procedură nedureroasă și non-invazivă. Nu există senzație de arsură sau disconfort, iar majoritatea persoanelor o găsesc relaxantă.

Numărul de ședințe necesare poate varia în funcție de nevoile individuale ale fiecărui pacient și de condiția pielii. Pentru rezultate optime, se recomandă de obicei o serie de 4-6 ședințe, cu o frecvență de 1-2 săptămâni între ele. Ulterior, pot fi necesare ședințe de întreținere pentru menținerea rezultatelor.

LED Facial este o procedură sigură, fără efecte secundare majore. În unele cazuri, poate apărea o ușoară roșeață a pielii după tratament, dar aceasta dispare de obicei în scurt timp.

În general, nu sunt necesare pregătiri speciale înainte de procedură. După tratament, este recomandat să eviți expunerea prelungită la soare și să folosești protecție solară adecvată pentru a proteja pielea. De asemenea, este bine să eviți utilizarea produselor cosmetice iritante sau exfoliante timp de câteva zile după procedură.