EMAIL

Tratamentul corporal cu LED (Light Emitting Diode) reprezintă o tehnologie non-invazivă și nedureroasă care utilizează lumină cu intensitate redusă pentru a stimula procesele regenerative ale pielii și pentru a trata diverse probleme estetice. Terapia cu LED a fost folosită inițial în industria medicală pentru a ajuta la vindecarea rănilor și a altor afecțiuni cutanate, dar ulterior a fost adaptată și pentru a oferi beneficii estetice pentru corp.

Cum funcționează tratamentul corporal cu LED:

Aparatul de terapie LED emite lumină într-o anumită gamă de culori, iar aceste culori penetrează în straturile superficiale ale pielii, având efecte specifice asupra celulelor și țesuturilor.

Abonamentele se pot achiziționa direct de pe pagina fiecărei proceduri în parte. Tu faci plata online, după care te contactăm pentru programarea ședințelor.Dacă vrei să te programezi pentru o singură ședință la orice tip de procedură, click aici.
Reduceri!

Tratamente corporale

901.00 lei

CORPORAL LED ( la alegere ) 12 ședințe
901.00 lei
SKU: Nu se aplică Categorie:

Informații suplimentare

Tratamente corporale

CORPORAL LED ( la alegere ) 12 ședințe

*Pozele sunt cu titlu de prezentare. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în funcție de stilul de viață, regim alimentar, sfaturile terapeutului, etc.

Beneficiile tratamentului corporal cu LED:

Rulează videoul

ANTICELULITIC

FERMITATE

Rulează videoul

Tratamentul cu LED este potrivit pentru majoritatea tipurilor de piele și nu necesită timp de recuperare, permițând persoanelor să revină la activitățile lor obișnuite imediat după ședințe. Cu toate acestea, pentru a obține rezultate optime, de obicei sunt necesare mai multe ședințe de tratament, în funcție de problema specifică tratată și de starea pielii fiecărui pacient.

Este important să consulți un specialist The Bar pentru a evalua nevoile tale individuale și a decide dacă tratamentul corporal cu LED este potrivit pentru tine.

Rulează videoul

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

  • Tratamentul cu Led poate trata o serie de probleme ale corpului, inclusiv:
  • Îmbunătățirea aspectului pielii prin stimularea colagenului și a elastinei.
  • Reducerea celulitei și a aspectului de coajă de portocală.
  • Accelerarea procesului de vindecare după intervenții chirurgicale sau leziuni.
  • Reducerea durerilor musculare și articulare.

Procedura este în general nedureroasă și non-invazivă. Pacienții pot simți o ușoară senzație de căldură sau relaxare în timpul tratamentului, dar majoritatea oamenilor o găsesc confortabilă și plăcută.

Numărul de ședințe necesare poate varia în funcție de obiectivele fiecărui individ și de starea corpului. Pentru rezultate optime, se recomandă de obicei o serie de 6-10 ședințe, cu o frecvență de 1-2 săptămâni între ele. Ulterior, pot fi necesare ședințe de întreținere pentru menținerea rezultatelor.

Efectele secundare sunt minime și rare. Unele persoane pot prezenta o ușoară roșeață sau umflături temporare în zonele tratate, dar aceste simptome dispar de obicei în câteva ore.