EMAIL

Intense Pulsed Light este o tehnică avansată de tratament facial, folosită pentru a trata o serie de probleme ale pielii și pentru a îmbunătăți textura și aspectul tenului. Este cunoscută și sub denumirea de fotorejuvenare sau terapie cu lumină pulsată.

Cum funcționează tratamentul facial IPL:

Echipamentul IPL utilizează o lampă cu lumină intensă, care emite pulsuri de lumină cu spectru larg. Aceste pulsuri de lumină sunt absorbite de pigmenții din piele și ajung în straturile profunde ale acesteia.

Pigmenții absorb energia luminii, generând căldură. Aceasta poate ajuta la tratarea diverselor probleme ale pielii, precum petele pigmentare, roșeața, vasele de sânge dilatate și acneea.

În plus, tratamentul cu IPL stimulează producția de colagen în piele, ceea ce contribuie la îmbunătățirea texturii, fermității și elasticității tenului.

Abonamentele se pot achiziționa direct de pe pagina fiecărei proceduri în parte. Tu faci plata online, după care te contactăm pentru programarea ședințelor.Dacă vrei să te programezi pentru o singură ședință la orice tip de procedură, click aici.
Reduceri!

Tratamente faciale IPL

684.00 lei1,596.00 lei

FACIAL PROSKIN + REJUVENARE ( față ) 5 ședințe
1,280.00 lei
Rejuvenare 1 ZONA ( la alegere ) 4 ședințe
684.00 lei
Rejuvenare 1 ZONA ( la alegere ) 6 ședințe
969.00 lei
Rejuvenare 1 ZONA ( la alegere ) 8 ședințe
1,216.00 lei
Rejuvenare 1 ZONA ( la alegere ) 12 ședințe
1,596.00 lei
SKU: Nu se aplică Categorie:

Informații suplimentare

Tratamente faciale

FACIAL LED ( față ) 5 ședințe, FACIAL PROSKIN ( față ) 5 ședințe, FACIAL PROSKIN + LED ( față ) 5 ședințe, FACIAL PROSKIN + REJUVENARE ( față ) 5 ședințe, Rejuvenare 1 ZONA ( la alegere ) 12 ședințe, Rejuvenare 1 ZONA ( la alegere ) 4 ședințe, Rejuvenare 1 ZONA ( la alegere ) 6 ședințe, Rejuvenare 1 ZONA ( la alegere ) 8 ședințe

*Pozele sunt cu titlu de prezentare. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în funcție de stilul de viață, regim alimentar, sfaturile terapeutului, etc.

Rulează videoul

Beneficiile tratamentului facial IPL includ:

Este necesară utilizarea protecției solare în timpul tratamentului și în perioada de recuperare pentru a proteja pielea împotriva expunerii la soare. În general, pentru a obține rezultate optime, pot fi necesare mai multe ședințe de tratament, efectuate la intervale regulate.

Rulează videoul

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

IPL Facial poate fi ușor inconfortabilă, dar durerea este în general bine tolerată de majoritatea persoanelor. Înainte de procedură, uneori se aplică un gel sau cremă anestezică pentru a reduce senzația de disconfort.

Numărul de ședințe necesare poate varia în funcție de nevoile individuale ale fiecărui pacient și de condiția pielii. De obicei, pentru rezultate optime, se recomandă o serie de 3-6 ședințe, cu o frecvență de 2-4 săptămâni între ele. Ulterior, pot fi necesare ședințe de întreținere pentru menținerea rezultatelor.

Efectele secundare pot include o ușoară roșeață și umflături temporare, care dispar de obicei în câteva ore sau zile după procedură. În unele cazuri, pot apărea pete temporare în zonele tratate, dar acestea se estompează treptat.

Înainte de procedură, evită expunerea excesivă la soare și folosește protecție solară adecvată. După procedură, este important să eviți expunerea la soare și să utilizezi o cremă cu protecție solară de spectru larg. De asemenea, este recomandat să eviți utilizarea produselor cosmetice iritante sau exfoliante timp de câteva zile după procedură.