EMAIL

Eximia facial reprezintă un tratament avansat de îngrijire a pielii, care utilizează tehnologia Eximia pentru a aborda diverse probleme estetice ale feței. Acest tratament oferă o soluție personalizată pentru fiecare pacient, adaptată nevoilor specifice ale pielii și obiectivelor individuale.

Tehnologia Eximia este cunoscută pentru utilizarea combinată a mai multor tehnologii, care lucrează împreună pentru a stimula colagenul și elastina, pentru a îmbunătăți circulația sanguină și limfatică și pentru a trata diferite probleme ale pielii.

Abonamentele se pot achiziționa direct de pe pagina fiecărei proceduri în parte. Tu faci plata online, după care te contactăm pentru programarea ședințelor.Dacă vrei să te programezi pentru o singură ședință la orice tip de procedură, click aici.
Reduceri!

Tratamente faciale Eximia

1,750.00 lei

Eximia Facial ( față ) 5 + 1 gratis
1,750.00 lei
SKU: Nu se aplică Categorie:

Informații suplimentare

Eximia Facial

Eximia Facial ( față ) 5 + 1 gratis

*Pozele sunt cu titlu de prezentare. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în funcție de stilul de viață, regim alimentar, sfaturile terapeutului, etc.

Rulează videoul

Beneficiile tratamentului Eximia facial includ:

Este important să menționăm că rezultatele tratamentului Eximia facial pot varia în funcție de tipul pielii, problemele specifice tratate și numărul de ședințe efectuate.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Eximia Facial poate trata o gamă largă de probleme ale pielii, inclusiv:

  • Riduri și linii fine.
  • Cicatrici, inclusiv cicatrici post-acnee.
  • Pori dilatați.
  • Piele lăsată și lipsită de fermitate.
  • Pete pigmentare și hiperpigmentare.
  • Textură neuniformă a pielii.

Eximia Facial este o procedură confortabilă și relativ nedureroasă. Unii pacienți pot simți o senzație de căldură sau ușoară furnicătură în timpul tratamentului, dar în general, aceasta este bine tolerată.

Durata unei ședințe de Eximia Facial poate varia în funcție de nevoile individuale ale fiecărui pacient și de zona tratată, dar de obicei, o ședință durează între 30 de minute și o oră.

Efectele secundare ale Eximia Facial sunt minime și de scurtă durată. Unele persoane pot prezenta o ușoară roșeață sau sensibilitate a pielii după procedură, dar aceste simptome dispar de obicei în câteva ore.

Numărul de ședințe necesare poate varia în funcție de obiectivele fiecărui pacient și de condiția pielii. De obicei, se recomandă o serie de 4-6 ședințe, cu o frecvență de 1-2 săptămâni, pentru rezultate optime. Ulterior, pot fi necesare ședințe de întreținere pentru menținerea rezultatelor.