EMAIL

Eximia este o tehnologie avansată în domeniul esteticii corporale, ce combină mai multe tehnici și tehnologii într-un singur sistem pentru remodelarea corporală, tonifierea pielii și tratarea celulitei.

Acest tratament non-invaziv și nedureros a câștigat popularitate în industria de beauty datorită rezultatelor sale eficiente și naturale.

Discount-uri

Abonamentele se pot achiziționa direct de pe pagina fiecărei proceduri în parte. Tu faci plata online, după care te contactăm pentru programarea ședințelor.Dacă vrei să te programezi pentru o singură ședință la orice tip de procedură, click aici.

Tratamente corporale Eximia

De la: 0.00 lei

Eximia ( corporal ) la alegere - Click aici pentru a adăuga suma
De la: 0.00 lei

SKU: Nu se aplică Categorie:

Informații suplimentare

Eximia Corporal

Eximia ( corporal ) la alegere – Click aici pentru a adăuga suma, Eximia ( corporal ) la alegere: Preț: 1000-1500lei, reducere 5%, Eximia ( corporal ) la alegere: Preț: 1500-3000lei, reducere 10%, Eximia ( corporal ) la alegere: Preț: peste 3000 lei, reducere 12%

*Pozele sunt cu titlu de prezentare. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în funcție de stilul de viață, regim alimentar, sfaturile terapeutului, etc.

Rulează videoul

Principalele componente ale tratamentului Eximia sunt:

Beneficiile tratamentului Eximia includ:

Rulează videoul

Este important să menționăm că pentru obținerea rezultatelor dorite, este recomandată efectuarea unei serii de ședințe Eximia, în funcție de nevoile și obiectivele individuale ale fiecărui pacient.

Înainte de a începe tratamentul, terapeutul desemnat îți va face un control, pentru a primi o evaluare adecvată și a stabili planul de tratament optim pentru tine.

Rulează videoul
Rulează videoul

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Microneedling-ul poate fi ușor inconfortabil, dar durerea este în general bine tolerată de majoritatea persoanelor. Înainte de procedură, uneori se aplică o cremă anestezică pentru a reduce disconfortul.

Numărul de ședințe necesare poate varia în funcție de nevoile individuale ale fiecărui pacient și de condiția pielii. Pentru rezultate optime, de obicei, se recomandă o serie de 3-6 ședințe, cu o frecvență de 4-6 săptămâni între ele. După serie, pot fi necesare ședințe de întreținere pentru menținerea rezultatelor.

Efectele secundare ale microneedling-ului sunt minime și de scurtă durată. Poate apărea o ușoară roșeață și inflamație a pielii după tratament, dar acestea dispar de obicei în câteva ore sau zile.

Înainte de procedură, este recomandat să eviți expunerea prelungită la soare și să folosești protecție solară adecvată. După tratament, este important să eviți expunerea la soare și să utilizezi o cremă cu protecție solară de spectru larg. De asemenea, este bine să eviți utilizarea produselor cosmetice iritante sau exfoliante timp de câteva zile după procedură.

Tratamentul corporal Eximia utilizează o combinație de tehnologii, cum ar fi radiofrecvența bipolară, vacuum, lumină LED și masaj cu role, pentru a trata diverse probleme ale pielii și corpului. Radiofrecvența ajută la încălzirea țesuturilor profunde și stimularea producției de colagen, în timp ce vacuumul și masajul cu role ajută la îmbunătățirea circulației sanguine și a limfatică, eliminarea toxinelor și remodelarea corpului.

Numărul de ședințe necesare poate varia în funcție de nevoile individuale ale fiecărui pacient și de condiția corpului. De obicei, pentru rezultate optime, se recomandă o serie de 4-6 ședințe, cu o frecvență de 1-2 săptămâni între ele. Ulterior, pot fi necesare ședințe de întreținere pentru menținerea rezultatelor.

Efectele secundare ale tratamentului corporal Eximia sunt minime și de scurtă durată. Poate apărea o ușoară roșeață sau umflături temporare în zonele tratate, dar acestea dispar de obicei în câteva ore sau zile.