EMAIL

Curățarea cu ultrasunete și energie galvanică reprezintă două tehnologii avansate folosite în procedurile de curățare facială și îngrijire a pielii. Aceste tratamente sunt nedureroase, neinvazive și oferă multiple beneficii pentru piele, ajutând la îndepărtarea impurităților, îmbunătățirea texturii și aspectului tenului.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Curățarea cu ultrasunete și energie galvanică este în general o procedură neinvazivă și relativ nedureroasă. Pacienții pot simți uneori o ușoară senzație de furnicături sau căldură în timpul tratamentului, dar majoritatea persoanelor o găsesc confortabilă și relaxantă.

Aceste proceduri sunt potrivite pentru majoritatea tipurilor de piele. Ele pot fi benefice pentru persoanele cu diverse probleme ale pielii, cum ar fi tenul uscat, tenul gras, petele pigmentare, cicatricile fine sau aspectul tern al pielii.

Durata procedurii poate varia în funcție de zona tratată și de nevoile individuale ale fiecărei persoane, dar în general, o ședință de curățare cu ultrasunete și energie galvanică durează în jur de 30-60 de minute. Numărul de ședințe necesare depinde de condiția pielii și de obiectivele fiecărui individ, dar de obicei, o serie de 4-6 ședințe cu o frecvență de 1-2 săptămâni este recomandată pentru rezultate optime.

Curățarea cu ultrasunete și energie galvanică este o procedură sigură, dar pot apărea unele efecte secundare minore, cum ar fi roșeața ușoară sau sensibilitatea pielii, care de obicei dispar în scurt timp după tratament.

Reduceri!

Tratamente faciale – CURATARE PRO SKIN

Prețul inițial a fost: 650.00 lei.Prețul curent este: 520.00 lei.

Prețul inițial a fost: 650.00 lei.Prețul curent este: 520.00 lei.

Te rugăm alege locația cea mai apropiată de tine.

SKU: Nu se aplică Categorie:

Informații suplimentare

Tratamente faciale

FACIAL LED ( față ) 5 ședințe, FACIAL PROSKIN ( față ) 5 ședințe, FACIAL PROSKIN + LED ( față ) 5 ședințe, FACIAL PROSKIN + REJUVENARE ( față ) 5 ședințe, Rejuvenare 1 ZONA ( la alegere ) 12 ședințe, Rejuvenare 1 ZONA ( la alegere ) 4 ședințe, Rejuvenare 1 ZONA ( la alegere ) 6 ședințe, Rejuvenare 1 ZONA ( la alegere ) 8 ședințe

*Pozele sunt cu titlu de prezentare. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în funcție de stilul de viață, regim alimentar, sfaturile terapeutului, etc.

Curățarea cu ultrasunete:

Curățarea cu ultrasunete este o tehnică ce utilizează undele sonore cu frecvențe ridicate pentru a curăța pielea în profunzime. Un dispozitiv cu ultrasunete emite vibrații sonore, care ajută la desprinderea celulelor moarte, excesului de sebum, reziduurilor de machiaj și a altor impurități de pe suprafața pielii și din pori. Acestea sunt îndepărtate cu ajutorul unei soluții de curățare specială.

Beneficii:

Energie galvanică:

Energia galvanică folosește curent electric de intensitate mică pentru a facilita penetrația substanțelor active în piele. Procedura constă în aplicarea unui gel conductor pe piele, iar apoi o sondă galvanică este folosită pentru a livra energia în țesuturi.

Beneficii:

Este important să menționăm că ambele tratamente pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor individuale ale pielii fiecărei persoane. Pentru cele mai bune rezultate, este recomandat să te adresezi terapeuților noștri, care să evalueze tipul tău de piele și să determine cele mai potrivite produse și tehnici pentru a îngriji și a curăța în mod corespunzător tenul tău.

PREZENTARE GENERALĂ TRATAMENT PROSKIN

Rulează videoul

PREZENTARE GENERALĂ TRATAMENT PROSKIN

Rulează videoul