EMAIL

Curățarea cu ultrasunete și energie galvanică reprezintă două tehnologii avansate folosite în procedurile de curățare facială și îngrijire a pielii. Aceste tratamente sunt nedureroase, neinvazive și oferă multiple beneficii pentru piele, ajutând la îndepărtarea impurităților, îmbunătățirea texturii și aspectului tenului.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Tehnologia cu Ultrasunete este una dintre cele mai inovative în domeniul frumuseții! Cu ajutorul acestui nou tratament se poate realiza o curățare profundă a tenului și îndepărtarea impurităților de pe piele fără a atacă țesutul.

Este cel mai nou tratament care funcționează fără a fi necesară utilizarea unor produse chimice, elimină celulele moarte şi reactivează circulaţia din zonă prin stimularea formării de colagen şi regenerării celulare.

Tehnologia Nomasvello permite utilizarea eficientă a Ultrasunetelor și a Energiei Galvanice, fiind un tratament eficient pentru toate tipurile de piele.

Metoda de curățare facială Nomasvello este rapidă, eficientă şi non-invazivă în urma căreia veți vedea următoarele rezultate:

  • Piele hidratată, netedă și moale;
  • Porii se închid;
  • Punctele negre dispar;

Rezultatele sunt vizibile după primele ședințe, dar tratamentul complet presupune – 6 sesiuni consecutive, repetate la un interval de 14 zile. După terminarea tratamentului se pot face ședințe de întreținere.

Durata unei ședințe depinde de zona tratată, între 30 și 60 de minute.

Tratamentul poate fi efectuat oricând, nu există restricții.

Tratamentul se poate efectua inclusiv pe pielea nebronzată.

 Înainte de a începe tratamentul, în cadrul testării gratuite, vă vom solicita o serie de întrebări pentru a detecta posibilele contraindicații. În urma acestei evaluări, vi se va recomanda o schemă de tratament, astfel încat să obtineți cele mai bune rezultate în deplină siguranță.

  • Personal specializat;
  • Tratament non-invaziv.
  • Rezultate vizibile încă de la primele ședințe;
  • Nu necesită timp de recuperare – clientul se poate întoarce imediat la activitățile curente;
  • Nu este necesară anestezierea zonei de tratat;
  • Nu există risc de infectare.

În cadrul testării gratuite, se va completa un chestionar pentru ca specialistul Nomasvello să poată vedea istoricul medical, apoi, un acord de începere a tratamentului care include informațiile necesare despre procedura.

Abonamentele se pot achiziționa direct de pe pagina fiecărei proceduri în parte. Tu faci plata online, după care te contactăm pentru programarea ședințelor.Dacă vrei să te programezi pentru o singură ședință la orice tip de procedură, click aici.
Reduceri!

Tratamente faciale – CURATARE PRO SKIN

Prețul inițial a fost: 650.00 lei.Prețul curent este: 520.00 lei.

Prețul inițial a fost: 650.00 lei.Prețul curent este: 520.00 lei.

Te rugăm alege locația cea mai apropiată de tine.

SKU: Nu se aplică Categorie:

Informații suplimentare

Tratamente faciale

FACIAL LED ( față ) 5 ședințe, FACIAL PROSKIN ( față ) 5 ședințe, FACIAL PROSKIN + LED ( față ) 5 ședințe, FACIAL PROSKIN + REJUVENARE ( față ) 5 ședințe, Rejuvenare 1 ZONA ( la alegere ) 12 ședințe, Rejuvenare 1 ZONA ( la alegere ) 4 ședințe, Rejuvenare 1 ZONA ( la alegere ) 6 ședințe, Rejuvenare 1 ZONA ( la alegere ) 8 ședințe

*Pozele sunt cu titlu de prezentare. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în funcție de stilul de viață, regim alimentar, sfaturile terapeutului, etc.

Curățarea cu ultrasunete:

Curățarea cu ultrasunete este o tehnică ce utilizează undele sonore cu frecvențe ridicate pentru a curăța pielea în profunzime. Un dispozitiv cu ultrasunete emite vibrații sonore, care ajută la desprinderea celulelor moarte, excesului de sebum, reziduurilor de machiaj și a altor impurități de pe suprafața pielii și din pori. Acestea sunt îndepărtate cu ajutorul unei soluții de curățare specială.

Beneficii:

Energie galvanică:

Energia galvanică folosește curent electric de intensitate mică pentru a facilita penetrația substanțelor active în piele. Procedura constă în aplicarea unui gel conductor pe piele, iar apoi o sondă galvanică este folosită pentru a livra energia în țesuturi.

Beneficii:

Este important să menționăm că ambele tratamente pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor individuale ale pielii fiecărei persoane. Pentru cele mai bune rezultate, este recomandat să te adresezi terapeuților noștri, care să evalueze tipul tău de piele și să determine cele mai potrivite produse și tehnici pentru a îngriji și a curăța în mod corespunzător tenul tău.

PREZENTARE GENERALĂ TRATAMENT PROSKIN

Rulează videoul

PREZENTARE GENERALĂ TRATAMENT PROSKIN

Rulează videoul