EMAIL

Coafor

Menținerea aspectului podoabei capilare este foarte importantă pentru orice femeie, indiferent de evenimentul la care participă: nuntă, botez, petrecere, sau chiar în viața de zi cu zi.

Dorim să îți oferim atât servicii excepționale, cât și consiliere, informații și “tips and tricks“ despre cele mai noi trenduri în materie de stil, coafură și culoare, astfel încât să îți găsești stilul potrivit ție și personalității tale.

Fie că îți dorești o tunsoare, împletituri și cocuri, bucle lejere, păr creponat, păr drept sau un simplu aranjat din perie, noi aici să te ajutăm să devii o apariție.

Pe lângă serviciile de calitate pe care ti le promitem, îți vom recomanda și produse pentru acasă, potrivite nevoilor tale de îngrijire și stil, iar dacă ai nevoie de sfaturi, suntem oricând deschiși să te ajutăm.

*Pozele sunt cu titlu de prezentare. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în funcție de stilul de viață, regim alimentar, sfaturile terapeutului, etc.

De ce să alegi The Bar?

Suntem convinși că doar așa vom reuși să păstrăm standardele ridicate, iar tu sa te simți fabulos la The Bar Salon București. Lucrăm cu produse profesionale de calitate precum: Kerastase, Kevin Murphy, Wella, Keune, Moroccanoil, Balmain, Ref Stockholm.